Företagsgåva

Få saker i vardagen ger mer energi än att komma ut i naturen och det är i pauserna vi får tid att ta in stunden och verkligen njuta. Så som företagsgåva och personalpresent är våra termosar ett utmärkt sätt att uppmuntra anställda att komma ut i naturen. Vi har satt samman våra mest populära kombinationer och uppskattade följeslagare för dig och dina kollegor att ha glädje av i många år framöver.


JÄRV Helags

En unik, exklusiv och smidig termos med handgjort grepp i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri. Tillverkad i vakuum-isolerat rostfritt stål, rymmer 575 ml och håller dryck varm i 10 timmar och kall i 24 timmar. Lädergreppet tas enkelt av och stålflaskan kan maskindiskas. Helt enkelt en tidlös följeslagare du behåller en livstid av äventyr.


Pris: 289 kr ex. moms

Fin paketering ingår
(Butikspris 649 kr)

Se våra förslag

JÄRV Tännäs

I tidlös design, med integrerad mugg i locket och handgjort grepp i vegetabliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri är Tännäs perfekt för den som vill ha en något större och klassisk termos. Tillverkad i vakuum-isolerat rostfritt stål, rymmer 725 ml och håller dryck varm i 15 timmar och kall i 48 timmar. Lädergreppet tas enkelt av och termosen kan maskindiskas.

Pris: 329 kr ex. moms

Fin paketering ingår
(Butikspris 749 kr)

Se våra förslag

Helags + Dunsjön

Maxa utflykten med att ha med både varmt kaffe och gott om vatten. Med smidiga lädertermosen Helags håller du drycken varm i 10 timmar och lätta funktionella Dunsjön, helt i rostfritt stål, rymmer nästan 1 liter. En kombo som håller dig pigg och uppfriskad hela dagen.


Pris: 399 kr ex. moms

Fin paketering ingår
(Butikspris 879 kr)

Se våra förslag

Helags + Funäs

Populär kombination med både termos och mugg i handsytt Tärnsjö-läder. Förgyller varje paus oavsett dom du sitter på en stubbe i skogen eller en sten på en bergssida.

Pris: 379 kr ex. moms

Fin paketering ingår
(Butikspris 849 kr)

Se våra förslag

Tännäs + Dunsjön

Maxa utflykten med att ha med både varmt kaffe och gott om vatten. Med den klassiska lädertermosen Tännäs håller du drycken varm i 15 timmar och lätta funktionella Dunsjön, helt i rostfritt stål, rymmer nästan 1 liter.

Pris: 429 kr ex. moms

Fin paketering ingår
(Butikspris 979 kr)

Se våra förrslag

Gör gåvan speciell

Present till personal ska vara genomtänkt och därför erbjuder vi snygga specialanpassade presentförpackningar som ger rätt känsla och framhäver produktens höga kvalitet och fina hantverk. I förpackningen ingår exempelvis en bok med våra egna favoritrecept att ha med i termosen på turen. Vi erbjuder även möjligheten att lasergravera en personlig hälsning på termosen.

Kontakta oss

Våra Kunder

Med rötter i Stockholm och runt fjällen vid Helags i Härjedalen, fokuserar vi på snygg och funktionell dryckesutrustning för ett aktivt friluftsliv. Många av våra kunder delar den passionen med oss.


Smart design

Vi tycker snygg design är en förutsättning för en hållbar termos men det estetiska måste gå hand i hand med att vara praktisk. Vår konstruktion gör det lätt att ta av läder-greppet och vi utgår från rostfritt stål i hög kvalitet med sina väl anpassade egenskaper för dryckeskärl. Alla våra termosar håller dryck varm i mer än 10 timmar.

Innovativt hantverk

Smart design är det som utmärker JÄRV men traditionell hantverkstradition tillför en kvalitet i produkten som är svårslagen och gör den unik. Vårt team i Sverige arbetar dagligen med produkten och har på det sättet bra möjligheter att säkerställa kvalitet och identifiera förbättringar i både produkt och produktionen.

Strategiskt samarbete

Vi har ett varumärkes-samarbete med Naturkompaniet och våra produkter finns tillgängligt exklusivt i deras butiker.