Snyggt och funktionellt


JÄRV Helags

Vår mest unika och exklusiva termos med handgjorda grepp i läder och ekträ. Tillverkad i vakuum-isolerat rostfritt stål och håller dryck varm i 8 timmar och kall i 24 timmar. Lädergreppet är gjort i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri som hämtar allt sitt läder från lokala gårdar. Trägreppet är gjort med en patenterad process för att korslägga träfaner och allt ekträ är hämtat från hållbart skötta skogar i norra Europa. Loggor är lasergraverade och greppet tas enkelt av genom att skruva av bottenlocket, vilket underlättar rengöring och stålflaskan kan maskindiskas. 

Till butik

Från city till fjällvärlden

Med rötter i Stockholm och runt fjällen vid Helags i Härjedalen, fokuserar vi på funktionell dryckesutrustning för aktivt friluftsliv. Vårt motto är att alltid ha något uppfriskande att dricka och då är det en fördel att ha en vattenflaska eller termos du älskar. Genom att spendera mycket tid utomhus har vi lärt oss att uppskatta det vackra med naturen och som hänger ihop med ett hållbart och hälsosamt liv. Vi som generation bör värdesätta produkter som håller över tid och, när så är möjligt, uppmuntra till naturliga material som kan återanvändas. Vi är fullt inställda på att göra allt vi kan för att JÄRV ska bli en stark ambassadör i denna strävan.


"Jag dricker kaffe ur min läder-termos varje vecka på jobbet och när jag är ute i naturen. Får ofta kommentar hur fin den är och alla blir lika förvånade hur lätt den är att diska!" / Sofia


Till butik

För att se våra övriga produkter, besök vår webb-shop.

Till butikHör gärna av dig

Alla våra vattenflaskor och termosar är utvecklade utifrån behov vi upplever ute i naturen. Den kunskap och de insikter vi får utmanas för varje nytt äventyr vi gör och givetvis är det alltid spännande att höra andras tankar också. Vill du veta mer om hur vi tänker kring våra termosar och vattenflaskor eller har egna idèer hör gärna av dig!