Vanlig ståltermos vs. JÄRV lädertermos

Ibland får vi frågan “Varför ska jag köpa en JÄRV Termos och inte en vanligt stålflaska?“. Svaret ör faktiskt rätt enkelt - vad gillar du?

När du köper ett par skor eller en klocka, vilken känsla vill du ha då? Är egentligen ingen skillnad på det beslutet och när du köper en termos som ska följa dig en livstid av äventyr.

Om frågan är, vad utmärker en JÄRV Termos så är svaret ännu enklare

  1. Vi använder marknadsledande isolerings-teknologi och material är noga utvalda och testade för att fungera i alla lägen och hålla dryck varm hela dagen (10-12 tim).
  2. Designen är utformad så att både lädergrepp och stålflaska är lätta att ta hand om och kan maskindiskas.
  3. Det handsydda lädret är inte bara snyggt utan ger även ett skönare grepp när det är kallt eller blött vilket det ofta är i naturen.
  4. Vi väljer att göra tidlösa produkter som du både kan och vill behålla länge. För det dom är produkterna i slutänddan som är bäst för både oss som användare och naturen.


Våra kunder


Besök butiken

För att se övriga produkter

Till butik


Smart design

För oss handlar bra produkter om att form, funktion och materialval ska hålla över tid och trender.

Helags har tack vare sitt lädergrepp en skön känsla i handen och kvaliteten på stålflaskan gör den till en robust och smidig termos för alla äventyr. Den är tack vare sin design lätt att hålla ren utan att förstöra lädret och stålflaskan kan t.o.m. maskindiskas.


Njut av lugnet

Bra friluftsutrustning ska göra din upplevelse extra njutbar och det är ofta i pauserna man får tid att stanna upp och ta in alla intryck.

För oss handlar det om att göra det ögonblicket speciellt. Att avnjuta sitt rykande heta kaffe i en smidig ståltermos med handsytt grepp i äkta Tärnsjö-läder förstärker den känslan.


Vi på JÄRV

Vår drivkraft är rotad i intresset för natur och friluftsliv och samtidigt en brinnande passion för hantverket. Den rätta känslan i en produkt kommer när design och funktion förstärker varandra och gör det perfekt för sitt ändamål.

Vi är involverade i all produktutveckling som sker på JÄRV och har därför valt att låta en stor del av vår tillverkning ske i Sverige. Det är helt enkelt för roligt för att låta bli!


Vill veta mer

Vi är själva vetgiriga och vill gärna lära oss mer hela tiden. Vi tycker även det är kul att berätta om det vi kan så om du tvekar eller har har funderingar, ta gärna kontakt med oss så svarar vi gladeligen på dina frågor!