Imponerande kunskaper!

Gör äventyret ännu mer njutbart


Besök butiken

För att se övriga produkter

Till butik

Våra kunderSmart design

Bra produkter innebär att form, funktion och materialval ska hålla över tid och trender.

Helags har tack vare sitt lädergrepp en skön känsla i handen och kvaliteten på stålflaskan gör den till en robust och smidig termos för alla äventyr. Den är tack vare sin design lätt att hålla ren utan att förstöra lädret och stålflaskan kan t.o.m. maskindiskas.


Njut av lugnet

Bra friluftsutrustning ska göra din upplevelse extra njutbar och det är ofta i pauserna man får tid att stanna upp och ta in alla intryck.

För oss handlar det om att göra det ögonblicket speciellt. Att avnjuta sitt rykande heta kaffe i en smidig ståltermos med handsytt grepp i äkta Tärnsjö-läder förstärker den känslan.


Vi på JÄRV

Vår drivkraft är rotad i intresset för natur och friluftsliv och samtidigt en brinnande passion för hantverket. Den rätta känslan i en produkt kommer när design och funktion förstärker varandra och gör det perfekt för sitt ändamål.

Vi är involverade i all produktutveckling som sker på JÄRV och har därför valt att låta en stor del av vår tillverkning ske i Sverige. Det är helt enkelt för roligt för att låta bli!


Kontakta oss

Vi är själva vetgiriga och vill gärna lära oss mer hela tiden. Vi tycker även det är kul att berätta om det vi kan så om du tvekar eller har har funderingar, ta gärna kontakt med oss så svarar vi gladeligen på dina frågor!